loading
Márkaszerviz

Márkaszerviz

Márkaszervizünkben magasan képzett szakemberek, a legmodernebb tesztkészülékek és szerszámok gondoskodnak autója szakszerű kiszolgálásáról.

A Suzuki Duna Márkaszervizben magasan képzett szakemberek, a legmodernebb tesztkészülékek és szerszámok gondoskodnak a szakszerű kiszolgálásról, a bizalmat pedig a Magyarországon ritkaságnak számító direkt munkafelvétel alapozza meg. Itt az állapotfelvétel és az azonnali hibamegállapítás az Ügyfél jelenlétében történik.

A javítások előjegyzéses rendszerben történnek, a tervszerű, megelőző karbantartási javítások vagy a kisebb hibák elhárítása a helyszínen megvárható.

Az ügyfélváró német standard alapján kényelmesen berendezett, TV-vel, ital- és kávéautomatával felszerelt. Az itt hagyott autókat kamerával megfigyelt, zárt területen éjjel-nappali őrzés mellett tudhatják nyugalomban a tulajdonosok.

A flottapartnerek részére igény esetén soronkívüliséget, kedvezményes áru csereautót, illetve hozom-viszem szolgáltatást ajánl a cég.

A garanciális és garancia időn túli szervizszolgáltatásokon és javítási munkákon felül a több mint 10 állásos szerviz saját vizsgasorral és márkafüggetlen diagnosztikai műszerrel, valamint futóműállító berendezéssel rendelkezik. A helyszíni műszaki illetve eredetiségvizsgát a MS EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer és a képesítéssel rendelkező kolléga jelenléte teszik lehetővé minden típusra.

2019. év végén megnyitottuk új autóvillamossági szervizünket, az elektronikus szereléseket igénylő, illetve az elektromos vagy hibrid hajtással üzemelő autók professzionális javítása érdekében!
promo