loading
Márkaszerviz

Márkaszerviz

Márkaszervizünkben magasan képzett szakemberek, a legmodernebb tesztkészülékek és szerszámok gondoskodnak autója szakszerű kiszolgálásáról.

A Suzuki Duna Márkaszervizben magasan képzett szakemberek, a legmodernebb tesztkészülékek és szerszámok gondoskodnak a szakszerű kiszolgálásról, a bizalmat pedig a Magyarországon ritkaságnak számító direkt munkafelvétel alapozza meg. Itt az állapotfelvétel és az azonnali hibamegállapítás az Ügyfél jelenlétében történik.

A javítások előjegyzéses rendszerben történnek, a tervszerű, megelőző karbantartási javítások vagy a kisebb hibák elhárítása a helyszínen megvárható.

Az ügyfélváró német standard alapján kényelmesen berendezett, TV-vel, ital- és kávéautomatával felszerelt. Az itt hagyott autókat kamerával megfigyelt, zárt területen éjjel-nappali őrzés mellett tudhatják nyugalomban a tulajdonosok.

A flottapartnerek részére igény esetén soronkívüliséget, kedvezményes áru csereautót, illetve hozom-viszem szolgáltatást ajánl a cég.

A garanciális és garancia időn túli szervizszolgáltatásokon és javítási munkákon felül a több mint 10 állásos szerviz saját vizsgasorral és márkafüggetlen diagnosztikai műszerrel, valamint futóműállító berendezéssel rendelkezik. A helyszíni műszaki illetve eredetiségvizsgát a MS EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer és a képesítéssel rendelkező kolléga jelenléte teszik lehetővé minden típusra.

2019. év végén megnyitottuk új autóvillamossági szervizünket, az elektronikus szereléseket igénylő, illetve az elektromos vagy hibrid hajtással üzemelő autók professzionális javítása érdekében!